Очаквамв ви!

От 16.00 часа на 8 април 2021 г. в голямата зала на Драматичен театър – Търговище писателят, драматург и сценарист Стефан Стоянов ще представи своя първи пътепис „До Сантяго де Компостела на четири крака“ – приключения по пътя на пилигримите.

Авторът на тази забавна история на поклонническия път е познат на търговищенци още като сценарист на забавното шоу по БТВ „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и като драматург на спектакъла „Мамино детенце“. 

https://www.btv.bg/video/shows/shoutonanikolaos/videos/do-santjago-de-kompostela-na-chetiri-kraka-prikljuchenija-po-patja-na-piligrimite.html 

На срещата с любители на приключенията ще присъства и Виктор Лилов, представител на издателство „Black Flamingo Publishing“ – иновативно българско издателство за поезия, драматургия и белетристика от България и Европа, издало книгата.

От 19.00 часа в същия ден ще бъде премиерата на спектакъла „Нашенци“, втора изява след драматургията на Каравеловата повест „Мамино детенце“ на Стефан Стоянов на Търговищка сцена. 

„Нашенци“ е спектакъл по мотиви на шопските разкази на Елин Пелин. Режисьор е Съби Събев. Участват: Маргарита Маркова, Атанас Махнев, Ивана Стоянова, Димитър Мартинов, Тодор Килиров и Павлин Мичев. Сценичен дизайн: Галина Абаджимаринова. Музикална среда: Георги Гарчов.

Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *