Изкърпват общинските пътища и уличната мрежа в Търговище

Общинското предприятие БКС работи по изкърпването на общинските пътища и уличната мрежа в Търговище. Дейностите се извършват по предварително утвърден график.

Екипите вече приключиха с рехабилитацията на настилката по направленията Алваново-Макариополско и Бистра-Голямо Соколово-Дралфа. В момента се работи по направлението Дралфа-Миладиновци, след което започват дейности по пътя в посока от село Дралфа към село Кошничари. Планирани за ремонт са и общинския път Руец-Овчарово, както и улици в кварталите Въбел и Бряг.

Вече са изкърпени и над 1000 кв. м улици на територията на града. Предстои изкърпване на: бул. „29 януари“ – от светофара на ул. „Васил Левски“ до ЖП-гарата; ул. „Бузлуджа“; ул. „Одрин“; на междублоково пространство в квартал „Запад“ 1 (между блоковете с номера 25, 26 и 27) и пространството, заключено между бул. „Трайко Китанчев“ и улиците „Петлешков“ и „Вит“. 

Цялостно ще бъде асфалтирано и кварталното пространство между улиците „Войнишка“, „Република“, Трети март“ и „Трайко Китанчев“. Ремонтът там е предвиден в капиталовата програма за тази година. 

Всички дейности ще бъдат съобразено с метеорологичната обстановка. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *