Кметът на Търговище: Стриктно спазвайте противоепидемичните мерки по време на великденските празници

Да спазваме стриктно препоръките на здравните власти и Националния оперативен щаб по време на великденските празници. За това призова кметът на Търговище д-р Дарин Димитров във видеообръщение, публикувано във фейсбук страницата му. 

„Мисля, че вече всички разбраха защо се налагат ограниченията. За да защитите тези, които обичате, за да защитите хората около Вас“, заяви кметът. 

Д-р Димитров каза също, че изпълнявайки противоепидемичните мерки и носейки предпазни средства, ние помагаме и на всички, които са на първа линия в борбата с коронавируса. „Колкото повече спазваме ограниченията, толкова по-бързо ще премине тази криза“, категоричен е градоначалникът. 

Кметът прочете и поздравителен адрес до жителите на Търговище от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. „Днес сме в унижение чрез тази болест. Но утре вярваме, че със силата Божия и обединените усилия на нашия мил народ, ще можем да се вдигнем към нов живот…“, се казва в поздравлението.

Кметът призова и всеки от нас да направи своята малка жертва по време на тези празници. „Всички имаме хора, с които искаме да бъдем заедно. Нека изтърпим ограниченията, защото те са в името на здравето на нашите съграждани. Всичко това ще мине и ще дойдат добри времена“, заключи кметът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *