140 семейства в търговищкото село Давидово получиха пакети с хранителни продукти

140 семейства в търговищкото село Давидово получиха пакети с хранителни продукти от първа необходимост. Те са осигурени от млекопреработвателното предприятие, функциониращо в селото, “Пип Трейд” ООД. 140 семейства в търговищкото село Давидово получиха пакети с хранителни продукти от първа необходимост. Те са осигурени от млекопреработвателното предприятие, функциониращо в селото, “Пип Трейд” ООД.

Пакетите бяха раздадени в петък на жителите на Давидово с помощта на кметството, местното читалище и служители на Община Търговище по проект “Патранажна грижа”.  Пакетите бяха раздадени в петък на жителите на Давидово с помощта на кметството, местното читалище и служители на Община Търговище по проект “Патранажна грижа”.
Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров изказва своята признателност към дарителите. Подобни жестове доказват, че заедно ще се справим с настоящото предизвикателство. Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров изказва своята признателност към дарителите. Подобни жестове доказват, че заедно ще се справим с настоящото предизвикателство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *