Екип пожарникари своевременно са локализирали пожар в залата на кино “KINOPOLIS” в Търговище

Днес в 14,50 часа на тел. 112 в оперативната дежурна част на РДПБЗН-Търговище е получен сигнал за възникнал пожар в кинозалата на кино “KINOPOLIS”, намираща се в централната част на гр. Търговище – в сградата на читалището. Веднага на мястото на инцидента е изпратен екип от трима служители на РСПБЗН-Търговише с един пожарен автомобил.

Благодарение на бързите им професионални действия за около 15 мин. пожарът е бил локализиран. Няма пострадали хора – по време на възникване на инцидента в кинозалата не е имало зрители, а намиращите се в прилежащото кафене граждани своевременно са били евакуирани. До пристигане на пожарникарите служители на кинозалата са предприели първоначални гасителни действия с пожарогасители.
По предварителна информация огънят е унищожил работещ към възникване на инцидента колонен климатик, част от сцената, кинооборудване, завеси, дървена ламперия, опушени са стени и тавани. Причините за възникване на пожара предстои да бъдат изяснявани. Служители на РСПБЗН-Търговище и към момента са на мястото на инцидента и извършват действия по окончателното му ликвидиране.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *