Бизнес форум в Търговище

На 25 юни 2019 г., от 17.00 ч., в конферентната зала на хотел „Терра Европа“ ще се проведе „Бизнес форум – Търговище 2019“. Организатори са Община Търговище, Областен информационен център – Търговище и Сдружение „Център за регионално развитие – Търговище“.

Във форума ще участват представители на бизнеса от различните браншове в Търговище. Ще се включат и Мартин Заимов, изпълнителен директор и председател на Борда на директорите на „Регионален фонд за градско развитие“ АД, София и Николай Петканов от Сдружение „Български Бизнес Форуми”.

Работната среща е свързана с възможностите за актуализиране на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на град Търговище 2014-2020 г. (ИПГВР), с цел включването на инвестиционните идеи на бизнеса в него. Условие за получаване на финансиране за реализиране на частни проектни идеи е те да бъдат част от ИПГВР.

На форума ще бъдат представени основните възможности за подкрепа на планираните дейности на бизнеса чрез финансови инструменти, нисколихвени кредити и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *