НОВ ОФИС НА ПП ГЕРБ-ТЪРГОВИЩЕ НА УЛ.”ПРЕСЛАВ” №2

Официално бе открит новият офис на ПП ГЕРБ в Търговище. Той се намира в центъра на града – на ул.”Преслав” №2 и в него ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище ще посреща своите членове, симпатизанти и жители на областта.

Официалното откриване на новия офис започна с отслужване на водосвет за здраве, благоденствие и просперитет. Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище и зам.-областен управител Панайот Димитров и общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг и областен управител на Търговище Митко Стайков приветстваха гостите в новия дом на партийната организация. Те изказаха благодарност към всички структури на партията, членове и симпатизанти за подкрепата през годините до тук, за работата, идеите и инициативността им по различни въпроси и теми, в името на Търговище, общината и областта.

„Нека да ознаменуваме новия офис на ПП ГЕРБ-Търговище с победа на предстоящите европейски избори! Нашата сила е в екипността, за това нека отново всички заедно да бъдем най-достойният отбор и подкрепим активно кандидатите на ГЕРБ за представители в Европейския парламент, за бъдещето на Европа и България”, каза д-р Дарин Димитров пред съпартийците си.

Той бе подкрепен от Митко Стайков, който сподели с гостите колко важно е това, че с кмета работят задружно в името на Търговище и областта, за модернизацията, обновлението и европейския им вид. По думите на Стайков, когато са на срещи в министерствата, екипната им дейност е давана за пример като успешен модел за управление.Митко Стайков призова членовете на ПП ГЕРБ – Търговище за пълна мобилизация на евровота с думите: „Нека гласуваме на 26 май с бюлетина номер 12 за отбора на ГЕРБ – нашата обща кауза!”.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров пожела на всички членове на партията здраве, щастие и успехи, а на 26-ти май – победа.

Убедителна победа за ГЕРБ на предстоящия евровот си пожелаха и всички гости в новия офис на партията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *