ОИЦ – Търговище обявява онлайн конкурс „Имам бизнес идея“ за гимназисти

Областният информационен център – Търговище организира онлайн конкурс за млади предприемачи: „Имам бизнес идея!“. Той е част от инициативата на Европейската комисия „Европа в моя регион“ 2019 г. и общата инициатива на мрежата от 27 информационни центрове за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове.
Целта на онлайн конкурса е да се провокират интересът, творческата изява и да бъде насърчено предприемачеството сред подрастващите. Ще бъдат обменени опит и идеи между младежи и възрастни от различни населени места и училища.
В НЕГО МОГАТ ДА ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ:
Ученици от 14-18 г. от всички училища. Те трябва да имат бизнес идея, която искат да споделят публично чрез видео клип до 2 минути (до 25 МВ), в който да разкажат как и защо тяхната идея ще успее.
РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ:
В срок до 12 май 2019 г. трябва да се изпрати записаното видео през Messanger на Фейсбук страницата на ОИЦ-Търговище https://www.facebook.com/oictargovishte/, заедно със сканирана версия на декларация за информирано съгласие. Тя ще може да се изтегля от страницата на организатора, който ще създаде събитие за конкурса. Гласуването ще се осъществява единствено чрез събиране на харесвания (лайкове) на клипа в събитието, в периода 13-23 май 2019 г.
НАГРАДЕН ФОНД :
Първите 10 участника/клипа от всяка област, събрали най-много харесвания (лайкове) ще получат спийкъри. Двамата, събрали най-голям брой харесвания (лайка) сред първите десет, освен със спийкър, ще бъдат наградени с пътуване до София и посещение в „София Тех Парк“, където ще участват в специално организирано събитие.
Пълният регламент за участие и провеждане на онлайн конкурса за млади предприемачи „Имам бизнес идея“ ще бъде обявен на Фейсбук страницата на Областния информационен център – Търговище на 15 април 2019 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *