Панайот Димитров е новият зам.областен управител

На пресконференция днес в областното управление бе представен новият зам.областен управител Панайот Димитров. Той заема мястото на освободения Стефан Иванов поради недобра комуникация.

Смяната огласи областният управител Митко Стайков, който каза, че разчита новото предложение  да подобри съвместната работа вобластната институция в името на хората.

Панайот Димитров е търговищенец, общински съветник, бивш председател на групата на ПП ГЕРБ, дългогодишен участник с позиции в общеiтвено-политическия живот на Община Търговище.

За мен встъпването ми в тази длъжност е едно голямо предизвикателство, но не непреодолимо, каза при приемането на новия си пост Панайот Димитров и допълни, че досега периметърът му на ангажименти и отговорности е бил Община Търговище, а сега се увеличава в цялата област , надява се, че ще се справи. В сферата на служебните му задължения влизат секторите:държавна собственост и управление, енергийна ефективност, устройство на територията, здравеопазване, младежка и спортна тематика, координация с останалите 4 общини и др.Всички тези въпроси, разбира се, ще се движат съвместно, заедно с областния управител, което, несъмвнено ще даде мощен тласък в работата на областната администрация.”З”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *