Филмова музика и артистично присъствие във втората панаирна вечер

През втората панаирна вечер търговищенци и гостите на града станаха част от един музикално-филмов спектакъл.

Той бе пресъздаден като приказка с ноти от Маргарита Хранова и Орлин Горанов, които с особен финес и артистичност накараха присъстващите да се замислят за важни житейски моменти, красиви чувства и спомени. В актьорските им изпълнения между песните публиката реагираше – всеки по свой начин, било то замислена, усмихната, умилена, с насълзени очи, активна, участваща в случващото се, част от него. По време на концерта „С музиката и песните на българското кино”прозвучаха любими филмови мелодии, като „Вървят ли двама”, „Този град”, „Оставаме”, „Хора и улици” и др.

За всяка песен имаше и подготвен клип с част от филма, който присъстващите на естрадата на „Борово око” имаха възможност да гледат на мултимедийна стена.

Марги Хранова – с божествения си глас и уникален чар, Орлин Горанов – с магнетичното творческо присъствие, Плевенската филхармония с диригент Левон Манукян – изключителни музиканти. Всички в музикален синхрон, заслужиха аплодисментите и обичта на търговищката публика. Като жест към музикантите сцената украсиха красиви червени рози.

Малко преди музикално-филмовият спектакъл да започне друг естраден певец представи част от творчеството си на търговищката сцена.

Михаил Белчев бе специалния гост в първата музикална част на вечерта, озаглавена „Не остарявай, любов”. А към изпълненията му се включи и неговата съпруга Кристина Белчева.

Симона Алексиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *