40 награди бяха разпределени в жребия за стимулиране на данъкоплатците в община Търговище

На 16 май, в присъствието на нотариус в Община Търговище бе изтеглен жребият за стимулиране на данъкоплатците, платили целия годишен размер на данъците върху превозните средства и недвижимите имоти, както и такса смет. Инициативата е традиционна за местната администрация и се провежда за 10 път. На събитието присъстваха зам.-кметът Валентин Велчев и началникът на отдел „Местни данъци и такси“ Станислава Йорданова.
40 награди бяха разпределени чрез жребий, изтеглен от 9-годишната Даная Янкова. Предметните стимули са: 5 диспенсъра за вода, 4 блендера, 4 сокоизтизсквачки, 4 кафемашини, 4 хлебопекарни, 4 прахосмукачки, 4 микровълнови фурни, 4 скари, 3 таблета, 3 фритюрника и 1 мултикукър.
Списъкът с имената на победителите е публикуван в сайта на Община Търговище и на информационното табло в Центъра за административно обслужване.
Наградите могат да бъдат получени до 16 юни 2018 г. в стая 20 на първия етаж в сградата на Община Търговище. Гражданите трябва да носят личната си карта и отрязъка от талона за участие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *