Кинопрожекция за влюбени

Близо 50 души откликнаха на поканата на ОНЧ „Напредък-1864” за романтична вечер по случай Деня на влюбените и Трифон Зарезан – 14 февруари.

Организаторите подариха безплатна кино прожекция на търговищенци, а филмът, който бяха избрали бе „Всичко, всичко”. Американският филм, излязъл през 2017 г., разказва историята на младо момиче, изживяло първите 18 години от живота си в изолирана среда, до момента, в който се влюбва за първи път и започва да опознава света, който я заобикаля. Зрителите в кафе-театъра на Читалището се отдадоха на размисли за любовните трепети, за искрените взаимоотношения, за смисъла на живота, за малките неща от ежедневието, които правят големите така значими, за онова, което приемаме за даденост и за мечтите, които се сбъдват.

Организаторите от ОНЧ „Напредък-1864” пожелаха на всички влюбени – повече хармония в отношенията, любов, която да ги вдъхновява, обич, която да им бъде опора, красиви изживявания, щастливи мигове и споделеност на ценности.

„Рискувай всичко в името на любовта” – мотото на филма, а всъщност шепотът на всяко влюбено сърце, на всеки, който обича.

Симона Алексиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *