БЛАГОСЛОВЕНИ СМЕ, ЧЕ С.ГАГОВО ИМА ТАКЪВ КМЕТ

Така ние го наричаме ние, пенсионерите от клуб „Златна есен” в с. Гагово, община Попово.

Румен Христов вече втори мандат ръководи възроденото борческо село Гагово и това не е никак случайно. Той винаги се отнася към възрастните хора с уважение и готовност да им помогне.

Кметът не идва в клуба ни само по време на нашите тържествени сбирки, но съчетава срещите си с нас, за да събеседваме по най различни поводи и области на живота – благоустройството, здравеопазването, социалното подпомагане и други текущи въпроси. Ценни остават тези срещи, защото на тях имаме възможността да изразим мнения, да направим предложения, да сигнализираме за нередностите, забелязани от нас – какво конкретно трябва да се направи.

Нашето село Гагово навремето е имало борческо минало, а сега – възродено настояще. Настоятелно поставяме въпроса за монтиране на видеокамери за наблюдение, измервателни уреди за чистотата на въздуха, защото селото ни се намира на много оживено място – на шосето, свързващо градовете Попово и Русе. Нужна ни е помощ за обогатяване на клубната база. За множеството предметни и морални награди, които непрекъснато получаваме, вече няма място.

Нашият кмет е желан гост на всички тържествени срещи. С топлите си приветствия, които ни поднася на празниците, със сърдечния израз на почит и уважение към нашето дълголетие и мъдрост той ни кара да вярваме, че още сме полезни на обществото и създаваме самочувствие с умението си да живеем и да се радваме на живота. Ние сме горди и щастливи, че селото ни е благословено с такъв кмет, който има сърдечно и неподправено отношение към нас, най-възрастните хора. А на човека му трябва не само хляб, но и добра дума.

Иван Илиев, ветеринарен лекар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *