Хайредин Мехмедов-най-успешен нов кмет

Отличието е на телевизия България ON AIR за кмета на Община Антоново Хайредин Мехмедов. Това стана ясно завчера, на връх Антоновден, когато жителите на града отбелязаха празника на Антоново и отдадоха почит към патрона му Антон Кръстев.

На традиционната  среща в читалището освен жители на града, дойдоха и много гости. Сред тях бяха: Танер Али, народен представител от ДПС, областният управител Митко Стайков, кметът на Търговище д-р Дарин Димитров и др. Слово за състоянието и бъдещото развитие на Община Антоново изнесе кметът Хайредин Мехмедов, който за усилията си и добрите резултати на тази позиция получи признанието на телевизия България ON AIR като един от най-успешните нови кметове в страната.

Както си му е редът, ритуал за здраве и благоденствие на населението от Община Антоново отслужиха ставрофорен иконом Славчо Проданов и ходжата Енвер Яков. Знак на признателност към делото на патрона на града Антон Кръстев бе венецът пред паметника му, поднесен от  кмета  и председателя на ОбС-Антоново.

Празникът завърши с шоу –фиеста с водещ Димитър Увалиев.“З“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *