„Метъл Милиция” събра 681лв. за малката Еля

Традиционният коледен концерт на Метъл Милиция напълни залата на кафе-театъра на читалище „Напредък” и показа за сетен път, че за хубавата музика няма възрастови граници. Този път концертът имаше кауза – съпричастност към 8-годишната Еля Алтънаева, която има нужда от подкрепа за операция в чужбина.

В един безкраен ритъм и близо два часа музика, всички приятели и фенове бяха доволни от изпълненията и настроението, което създадоха музикантите от Метъл Милиция.

„Изкарахме си невероятно и сме супер благодарни на хората за подкрепата и съпричастността им към Еля! Събрахме за нея 681 лв., а тя има нужда от операция на крачето, с малформация при раждането е и има надежда от 8 г.да се подобрят нещата. Родителите са трогнати и благодарни от вниманието към нея и вярват в доброто-за първи път им се случва такава подкрепа…досега са се справяли сами. Метъл Милиция е благодарна на публиката, феновете и приятелите за невероятната помощ и прекрасния купон и настроение на концерта. Винаги ще подкрепяме малката Еля и винаги ще има хубава рок-музика в нашия град!”- казаха музикантите.

Приятелите, които свириха с групата са: Добрил Захариев, който свири на бас-китара, на барабаните застана Здравко Христов, Ваньо Василев и Камен Бонев…всички са студенти, а Здравко е от класа на Йоан – млади хора, които обичат родния си град.

И с нови надежди и обещания музикантите се разделиха, като дадоха заявка, че коледния дух на рок-музиката ще продължава да живее и да топли сърцата на зажаднялата за музика публика и ще имат нови срещи през новата година.

Сава ДИМИТРОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *