Кметът посрещна лауреата от песенен конкурс в Унгария Елеонора Димитрова

Кметът на община Търговище д-р Дарин Димитров лично поздрави тринайсетгодишната Елеонора Димитрова, която се завърна с Гран При от 14-я международен песенен конкурс за деца и младежи „Golden sunshine” в Шиофок, Унгария.

Елеонора е възпитаник на музикална школа „New Voices“ в Търговище и заедно с ръководителя си Десислава Станкова бе посрещната от кмета, който й връчи грамота за успешно представяне на Търговище в конкурса в Унгария.

Елеонора сподели, че е била единствената участничка от България и по този начин достойно е представила не само родния си град, но и страната ни.

Наградата е първото Гран При за тринайсетгодишната изпълнителка, завладяла публиката и журито с песента „Сама“ от новия албум на Маргарита Хранова и с кавъра на „I have nothing“от репертоара на Уитни Хюстън.

Пред кмета Елеонора разказа подробности от престоя си в Унгария и срещата с нови приятели, както и за желанието си да покорява нови върхове в песенното изкуство. Нейна мечта е участието й в различни ТВ формати, които биха могли да я тласнат още по-напред в професионалната й изява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *