Новият кмет на Община Антоново Хайредин Мехмедов положи клетва

Хайредин Мехмедов положи клетва като кмет на Община Антоново и получи почетния знак и ключа на Антоново .

„Познавам проблемите на всички 62 населени места в общината и още от днес започвам работа по разрешаването им“, каза новоизбраният кмет.

Той подчерта, че през двугодишния си мандат ще работи с голяма отговорност и енергия. За добруването на гражданите в общината Мехмедов обеща, че няма да дели хората по религиозен или политически признак.

Хайредин Мехмедов подчерта, че  първата му задача е заедно с областния управител Митко Стайков да се запознаят с описаните  от проверката на междуведомствената комисия щети след бурята и градушката, които сполетяха Антоново.

„Изборите идват и си отиват, но проблемите остават. За това сме ние хората на позиции, за да можем заедно да ги решаваме.“, каза в приветствието си Областният управител Митко Стайков.

Той пожела на новия кмет здраве, успехи и да оправдае доверието на хората. Стайков обеща съдействие при решаването на проблемите на общината.

Сегашния депутат и бивш кмет на Антоново Танер Али също поздрави Хайредин Мехмедов.

Втората точка в дневния ред на извънредната сесия днес бе „Провеждане на извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК на обособена територия, обслужвана от „ВиК” ООД –  гр. Търговище“.

На нея съветниците  решиха представителя на Антоново в нея да гласува по преценка.

Митко Стайков  подчерта, че в момента в Асоциацията не членуват общините Попово и Опака, но и че ще направи всичко възможно за да обедини и петте общини в една административна единица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *