„Театрален колектив- Въбел” ще представи пиесата „Мамут” пред търговищка публика

На 29.06.2017г. в Куклен театър гр.Търговище пред търговищка публика ще бъде представена пиесата „Мамут” по  Станислав Стратиев на „Театрален колектив- Въбел” към НЧ„Развитие-1904” кв. Въбел.

Постановката с режисьор Лъчезар Андреев завоюва трето място за цялостен спектакъл на „ XVI  Национални празници на любителския театър“ в с. Кортен. Нашите самодейци: Христинка Ганчева, Йордан Йорданов, Боян Гинев, Руска Димитрова, Ивайло Колев и Никола Николов ще играят благотворително . Набраните средства ще бъдат дарени на  Храм „ Света Троица” кв. Въбел за неотложни ремонти. Постановката започва в 19:00ч.

* * *

Животът кара всеки да прави компромиси със себе си. Тогава той пренебрегва семейство, интереси и дори самата позиция като Човек в обществото. Идеята да изчезнеш от място където хората са издигнали в култ идоли без ценности с проста езикова култура се превръща в мания. Още повече когато човек живее в панелка сред доносни съседи, скандалджии, изтарикатени търговци и наивни полицаи.

Stop making stupid people famous!!!

Марта и Иван са интелигентни хора. Тя преподавател в Консерваторията, той доцент по Езикознание. Синът им Божидар е тинейджър, който не разбира тяхната “виенска’ мания и е потънал във виртуалното пространство. Предстои им важна вечер от която зависи дали те ще успеят да уредят живота си във Виена. Вечеря, която те са подготвяли осем месеца.

Фикс идея, каприз или просто блян?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *