Търговищенци пяха заедно с Поли Паскова и танцуваха хора с Ансамбъл „Чинари”

Димитър Туджаров – Шкумбата, Поли Паскова и Ансамбъл „Чинари” завладяха търговищката публика в четвъртия панаирен ден.

Най-известният хуморист в България провокира широките усмивки на търговищенци още с първите си реплики. Освен на сцената пред естрадата на Борово око, Шкумбата се запозна и разговаря с някои от гостите в публиката. Между анекдотите пък хумористът изпя няколко песни. Пред пълната с хора поляна на Художествената галерия започна музикалната програма на Поли Паскова и Ансамбъл „Чинари”.

Публиката аплодира емоционално всяко едно изпълнение и активно се включи в празничния концерт. Търговищенци извиха дълги хора – с настроение, с емоция, с голямо желание. Като домакин кметът на Търговище д-р Дарин Димитров приветства от сцената Поли Паскова и „Чинари”, изказвайки своята благодарност, че града ни е включен в националното турне на списание „Бизнес клуб”.

Концертът премина под надслов „Свята земя българска” и внесе фолклорна атмосфера в четвъртия ден на 240-я традиционен пролетен панаир. В края на събитието организаторите подариха картички и календарчета с лика на Поли Паскова на събралите се пред сцената гости.

Симона Алексиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *