Теменужка Петкова: ПП ГЕРБ предлага реалните решения за България

ПП ГЕРБ-Търговище закри предизборната си кампания с концерт в „Дом на културата“ – гр. Попово. Сред присъстващите бяха водачът на листата Теменужка Петкова, кандидатите за народни представители, членове и симпатизанти на партията.
„По време на кампанията проведохме много срещи, разяснихме програмата ни за управление, в което никой не се съмнява, че ще стане факт“, каза водачът на листата Теменужка Петкова. „Няма друга политическа партия, която да разполага с добри експерти и народни представители.Имаме експертиза във всяка една област, имаме достойни хора, които със своите знания и умения да допринесат за просперитета на България“, посочи водачът на листата.

„Това, което ще правим оттук нататък е да надграждаме постигнатото. В програмата, която сме разработили, много ясно са разписани всички ангажименти, които поемаме във всяка една структурна политика. Няма ангажимент, който да поемаме и да не можем да изпълним“, обясни Теменужка Петкова. Тя сподели, че правителството на Бойко Борисов е работило винаги в интерес на България. „ При управлението на ПП ГЕРБ приходите в бюджета се увеличиха и успяхме да стабилизираме държавата. България се превърна в страната с най-висок икономически растеж в ЕС“, поясни Теменужка Петкова. Тя заяви, че основните акценти в управленската програма на партията са образование, сигурност, земеделие, увеличение на доходите в съответствие с икономическия ръст, социални мерки за подобряване условията на живот.„Предстои ни важен избор в неделя, от който зависи посоката, която ще поемем. От едната страна стоят популистките обещания на нашите опоненти, а другият път е свързан с реалните решения и реалните политики , които дава ПП ГЕРБ с бюлетина номер 11. Сигурна съм, че с вашата подкрепа ПП ГЕРБ ще постигне своята заслужена победа“, подчерта Теменужка Петкова.

Пресцентър ГЕРБ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *