Една пролетна усмивка

Пролетта е красив сезон. Тя идва с аромата на нов живот, птичите песни и цветните пеперуди. Тя ни кара да се усмихваме…

Пролетният празник събра хората от пенсионерски клуб „П.Р.Славейков”, за да почетат поредната обнова на природата, за да се поздравят и да открехнат душите си за нови надежди и нови желания, да дарят с усмивка пролетното слънце.

Певческата група към Клуба откри тържеството с музикално – поетична композиция по стихове на търговищкия поет Георги Иванов. Любовта и радостната емоция, струящи от неговите стихове се преплете с мелодията на песента и изпълни пространството с магията на възраждането.Може би единственото, за което всички копнеем.

Председателката на Клуба Мария Георгиева поздрави всички с празника и пожела повече топлота и взаиморазбиране в отношенията на членовете, повече мигове заедно. А един закачлив слънчев лъч блесна за миг в прозореца и напомни, че една реалност се сменя с друга, че вместо студената белота, природата е надянала пъстри одежди.

Поздравления поднесе и авторът Георги Иванов, който заедно с пролетното настроение ще посрещне и своя щастлив юбилей.

Не закъсняха и танците, като пролетно тайнство, пречистващо хората и зареждащо ги с енергията на доброто. А какво по-хубаво от това – да съпреживееш радостта с ближния си и да го дариш с любов!

Веселка Стефанова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *