Цветан Цветанов в Търговище: „Ние сме партията, която дава реални решения за развитието и стабилността на България”

Заместник – председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с членове и симпатизанти на партията в Търговище.

Заедно с водача на листата за 28 МИР Теменужка Петкова, градоначалника д-р Дарин Димитров и останалите кандидати за народни представители, Цветанов призова избирателите да гласуват с бюлетина номер 11.

Цветан Цветанов заяви по време на срещата, че водачът за Търговище Теменужка Петкова е „страхотен професионалист с голямо сърце”.

„Ние сме партията, която дава реални решения за развитието и стабилността на България. А за Търговище е привилегия, че Теменужка Петкова оглавява листата с кандидати за народни представители. Тя е невероятен управленец, доказан експерт. Убеден съм, че жителите на Търговище ще се гордеят с министър в следващия управленски мандат на ГЕРБ, избран от техния регион”, каза в Търговище председателят на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов.

„България е страната с най-висок икономически растеж в Европейския съюз за 2016 г. Сигурна съм, че този път на успеха ще бъде продължен от нас, след 26 март 2017 г., когато избирателите ни гласуват доверието си. Това, което ние сме поели като ангажимент – ще бъде изпълнено”, категорична бе Теменужка Петкова

От ГЕРБ – Търговище ще се борят най-малко за два мандата на предстоящите избори.

„Доказахме, че сме по-добри, че не делим хората на „наши” и „ваши”, че сме реалната алтернатива и в смесените региони”,заяви Цветанов.

Той добави още, че управленската им програма е реално изпълнима, докато тази политическите им опонентите залага на популизма и внушенията. Като пример той даде, че за две години кабинета „Орешарски” е имал възможност да постигне това, което обещават сега, но не са го направили. По думите му, ново управление на БСП и ДПС ще има катастрофален ефект върху развитието на страната.

„ГЕРБ върна доверието на европейските ни партньори към България. Благодарение на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ имаме бюджетен излишък, икономически ръст, ниска безработица и драстично увеличаване на туристите в България.  Повишаването на доходите и пенсиите се постига на базата на развита икономика, каквато може да гарантира само ГЕРБ. Затова ни е нужна категорична победа на 26-ти март”, сподели Цветан Цветанов с присъстващите, акцентирайки и на другите основни приоритети в управленската програмата на партията като образованието, здравеопазването, инфраструктурата, социалната политика и др.

Симона Алексиева

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *