Радан Кънев в Търговище: „Трябват хора, които са доказали, че са смели и могат да се сбият…”

За да постигнеш успех трябват хора, които са доказали, че са смели и могат да се сбият. Могат да паднат, да станат и могат да ядат шамарите на мафията в България. Огромна смелост се иска да поведеш листата на десницата в Търговище“. Това заяви в Търговище Радан Кънев при предизборна  среща на коалиция „Нова Република”.

На нея присъстваха кандидат депутатите на коалицията в Търговище, а освен Кънев готи бяха Мартин Димитров и Трайчо Трайков.

Bcичĸи ниe cмe мecтни xopa. Иcĸaмe дa пpoмeним cтaтyĸвoтo в нaшия гpaд, дa пpoмeним мoдeлa. A caмo „Hoвa Peпyблиĸa“ мoжe дa нaпpaви тoвa. Зaщoтo ĸoaлициятa ce бopи зa ycтoитe нa дeмoĸpaциятa, ĸoитo бяxa пopyгaни пpeз пocлeднитe гoдини“, зaяви водача на листата д-р Христо Xpиcтoв.

„Вие много добре знаете какво означава 70 години да живеете в  червена крепост и какви са последиците за образованието, за здравето, за икономиката, за доходите и преди всичко, за обезлюдяването на региона. Един постоянен процес, който новите и нови комунистически управления затвърждават като една тежка, на моменти безперспективна, безнадеждна тенденция. Знаете и още нещо и то е, че година и половина след като ГЕРБ и ДПС спечелиха изборите, Търговище изобщо не престана да бъде комунистическа крепост. То се превърна в комунистическа крепост, вече управлявана от други клонове на комунистическата партия. Това е нагледният пример, че коалицията ГЕРБ, БСП и ДПС не носи нищо по-добро от миналогодишното управление само на БСП“ – категоричен беше Радан Кънев и благодари на д-р Христо Христов за готовността му да поема отговорност и дори в най-трудните моменти за дясното, да влиза в битка  с ясно разбиране, че няма да е лесно и че шансовете на десницата за мандат от Търговище са много малки.

„Вярвам, че ще ни подкрепите, защото разбирате колко трудно се прави дясна политика в Търговище и да се излезе срещу тази власт, която никога не е напускала креслата си, да се заеме смелата позиция, позиция за радикална промяна“ – обяви Кънев и допълни:  „Пътят, по който сме тръгнали, е дълъг. На 26 март нищо не започва и нищо не свършва. 26 март е просто едно стъпало, което трябва да изкачим, една крачка, която трябва да направим, един етап от дългата борба за нова българска реформа.“

Няма смисъл от обединено дясно, ако то работи за патерици като ГЕРБ. “Нова Република” е единствената демократична дясна алтернатива на тези избори. И не трябва да чакаме да дойде лошото – каза Мартин Димитров и прогнозира, че коалицията между БСП и ГЕРБ вече е договорена.

Бъдете активни, гласувайте за Нова Република  с номер 4 !

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *