Проф. Бъчварова поздрави дамите от детските градини в Търговище

Женските колективи на детските ясли и градини в Търговище получиха пролетни цветя и поздравления за празника на жената –Осми март от  името на водачът на листата за народни представители от Коалиция „БСП за България“ за област Търговище- Светла Бъчварова и останалите кандидати .
Кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“-д-р Светослав Стефанов, който е под номер две в избирателната бюлетина, Илия Илиев-четвърти в листата и Добрин Добрев-подреден под  номер осем, изненадаха възпитателките и учителките в детските заведения с пролетни цветя и поздравления за  Денят на жената-Осми март.

Инициативата е от името на водачът на листата от Коалицията, проф.Светла Бъчварова.

Д-р Стефанов и Илия Илиев подчертаха своето уважение към професията на детските учители, които дават първите знания на децата и възпитават добродетели у тях.

Кандидатите за народни представители изразиха пред колективите, че тяхната роля е първостепенна и най-важна във изграждането на бъдещи личности.

Развълнуваните учителки и възпитателки признаха, че рядко се чувстват уважавани и добре оценени.

По време на срещите днес колективите изразиха пред кандидатите за депутати своето недоволство от последните реформи в сферата на образованието.

От своя страна политиците подчертаха че един от главните приоритети на Коалицията е образованието .

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *