„Ще бъдем незаобиколим фактор!”

И Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, ВМРО, АТАКА” представи официално листата си с кандидати за народни представители от 28 МИР – Търговище.

Пред свои членове и симпатизанти Ангел Джамбазки, зам. – председател на ВМРО и евродепутат, представи водача на Коалицията – Георги Дракалиев. Той е роден през 1971 г. в Бургас. Там е и общински съветник за трети мандат. За себе си Георги Дракалиев каза, че има две висши образования, а в момента защитава редовна докторантура по история във  ВТУ „Св. Кирил и Методий”. Член е на Централното ръководство на ВМРО. Известен е и като организатор на първите доброволни патрули по охраната на границата.

„Георги е човек, който се е доказал в борбата за българско родолюбие, за българския национален интерес – такъв, какъвто ние го разбираме”, каза евродепутатът в Търговище.

„В следващото Народното събрание ще бъдем незаобиколим фактор, бъдещото управление на България няма да мине без обединените патриоти, което ще ни даде възможност да реализираме голяма част от приоритетите, които сме заложили. Един от четирите мандата за Търговищки регион ще бъде спечелен от нашата коалиция”, каза в Търговище Георги Дракалиев.

„В Търговище се очертава интересна ситуация – имахте депутат от „АТАКА”, няма никаква причина да нямате и от „Обединените патриоти”, особено когато турските партии са разделени”, заяви Ангел Джамбазки.

Втори в листата с кандидати на Коалиция „Обединени патриоти” е Христо Радев, областен координатор на НФСБ. Веднага след него е Сашо Йорданов, областен координатор на „АТАКА”. На четвъртото място е Антоанета Стоянова, председател на женската организация на ВМРО в Търговище.

„Нашата кампания от идейна гледна точка ще бъде изключително лесна, защото просто трябва да покажем това, което правихме досега – да покажем постигнатото от трите организации в Народното събрание”, каза по време на срещата Ангел Джамбазки.

За пример той посочи оградата по границата, която станала факт с активния натиск на съмишлениците им и в частност на Валери Симеонов, борбата с битовата и етническа престъпност, с нелегалната емиграция и отблъскването й и др.

Позитивна кампания, с много срещи с избирателите – така определиха кандидат – депутатите воденето на предизборната надпревара за предстоящите избори. Обединените патриоти подчертаха, че няма да обсъждат кандидатите на другите партии, защото не се интересуват от тях.

„Ще се опитаме да докажем на хората, че това, което ние предлагаме, освен че сме го предложили първи, сме с действителното намерение да го изпълним. Ние не сме от вчера в политиката, не сме от новосъздадените проекти, които се появяват и на следващите избори ги няма”, каза пред медиите Георги Дракалиев, апелирайки своите избиратели да гласуват с номер 17 в бюлетината.

Симона Алексиева

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *