Теменужка Петкова:Да бъдем единни, да работим за България!

ПП ГЕРБ – Търговище откри официално предизборната си кампания с водосвет за здраве и благоденствие.

В храм „Св. Успение Богородично” кандидатите за народни представители, водени от водача на листата Теменужка Петкова, заедно с общински съветници и членове на партията, запалиха свещ за здраве, пожелавайки си успех в предизборната надпревара.

Малко преди да влезе в храма, водачът на листата с кандидат-депутати на ПП ГЕРБ Теменужка Петкова сподели пред медиите, че ще водят открита и честна кампания, близо до хората, лице в лице.

„Мандатът, от който излизаме, ни дава основание да бъдем доволни и горди от това, което министрите на ПП ГЕРБ направиха. Държавата е в стабилно състояние, икономическият растеж на страната е 3,8%, което е ръст, нареждащ ни в челната редица на страните в ЕС. Всичко това се постига със стабилност и много работа”, заяви Теменужка Петкова.

Тя даде пример и със стабилизирането на енергийния сектор, постигнат с промяната на Закона и усилията на цялото правителство. Това, което предстои, по думите на Теменужка Петкова, е либерализирането на пазара на електрическа енергия, което е и един от основните акценти в политическата платформа на ГЕРБ.

„За мен е въпрос на чест и отговорност да бъда водач на листата тук в Търговище. Хората са прекрасни! Това, което виждам и усещам при спонтанните си срещи на улицата, е, че те са добри хора, земни, позитивни. Мисля, че точно от това имаме нужда – да бъдем позитивни, да бъдем единни и да работим за България”, каза пред журналистите Теменужка Петкова.

Симона Алексиева

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *