Мустафа Карадaйъ в Търговище: „Предстои ни битка за нова победа”

ДПС откри официално предизборната си кампания в Търговище.  В пълната зала на Драматичния театър бяха представени кандидатите за народни представители на партията за 28 МИР.

Водач на листата е лидерът на ДПС Мустафа Карадaйъ, втора е Имрен Мехмедова, областен председател на Младежката организация на партията. Трети в листата с кандидат-депутати е кметът на Община Антоново Танер Али. Заместник – кметът на Търговище Емине Якубова е на четвърта позиция. Следват я д-р Танер Ахмедов, Гюнер Ашимов, общински  председател на ДПС Опака, Мариян Бодев и Тахир Тахиров.

„Предстои ни битка за нова победа, за да реализираме промяната с нова енергия и сила. За изборите имаме ясна и изпълнима програма, за да успеем ни е нужна подкрепата на всеки и на всички. Ще успеем с номер 9 да спасим България”, заяви в Търговище Мустафа Карадaйъ.

Той благодари за подкрепата през годините на област Търговище и оказаното доверие да бъде водач на листата с кандидати за народни представители. Сподели още, че  за него енергията в залата на Драматичния театър е зареждаща, но и много отговорна.

„Ние имаме общи мечти и високи цели, имаме общ хоризонт. Заедно и единни, ние ще успеем”, призова търговищенци да гласуват с бюлетина номер 9 лидерът на ДПС.

„Целта ни на предстоящите избори е отново да бъдем номер едно в региона. Призовавам всички към пълна мобилизация. ДПС с целия си авторитет, мощните си структури и помощта на всички – ще бъдем най-силната партия в област Търговище! Да бъдем единни, защото единството ражда сила, а силата води до победи”, сподели с присъстващите в залата областният председател на ДПС – Търговище Хамди Илиязов.

„Без Движението за права и свободи България няма как да излезе от икономическата и политическата криза. Успех на всички и победа!”, пожела от сцената в Драматичния театър Танер Али.

„ДПС трябва да бъде във властта! Да бъдем единни и да го покажем на 26 март с бюлетина номер 9”, каза втората в листата с кандидат –депутати Имрен Мехмедова.

Евродепутатът Филиз  Хюсменова пък квалифицира ДПС – Търговище като „една от най-елитните организации на партията”.

„Привилегия и отговорност е за Търговище да има за водач на листата председателя на ДПС, поздравявам ви за това завоевание”, заяви Филиз Хюсменова.

По думите на другия евродепутат Илхан Кючук, ДПС е партия, която може да се изправя пред трудни ситуации, а в политическата им платформа за предстоящите избори има „жажда за живот”.

„На тези избори залогът е България. А България е в разруха – и духовна, и материална, за това нашия слогън е такъв. Имаме много точен и ясен спасителен план за България”, категоричен бе Йордан Цонев,  досегашен народен представител от Търговищки регион.

Официалното откриване на предизборната кампания започна с музикални и танцови изпълнения на търговищки деца и участници в конкурса „Букет”, а певецът Орхан Мурад поздрави всички присъстващи в края на тържествената програма.

Симона Алексиева

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *