Спускането на „парашутисти” е обидно!

Според водача на листата с кандидати за народни представители от  Коалиция „АБВ – Движение 21” Йорданка Георгиева, спускането на „парашутисти” от политическите партии е обидно за търговищките избиратели.

„Ситуацията в момента за търговищкия избирател мога да обобщя така:” Hиe ви казваме кой да бъде, спускаме ви водача – виe cтe длъжни дa гo избepeтe“. Партиите трябва да издигат хора, наистина свързани с региона, защото ние тук имаме проблеми, които коренно се различават от тези във Варна, Бургас и София”, каза Йорданка Георгиева по време на брифинг с медиите.

Тя представи останалите кандидати на Коалицията за народни представители.Албена Рашева, пом.-директор в ПГИИ „Джон Атанасов” е вторият кандидат на „АБВ – Движение 21”. След нея на трето място застава Светлозар Златев, родом от Попово. На следващо място е Светослав Иванов, общински съветник в местния парламент. Следват го Венцислав Илиев, земеделски производител, Йордан Костов, ръководител на туристически комплекс „Ковачевско кале” и д-р Стоян Попвеличков, ветеринарен лекар.

„Влизаме със самочувствие в изборите и интересна предизборна платформа, с автентични леви политики. Няма да се конфронтираме с никой, а ще представим патриотизъм, приравнен с родолюбие. Време е държавата да се върне като стратегически инвеститор и планьор”, заяви в Търговище Марин Киров, зам. – председател на АБВ.

Координатор на щаба на Коалицията ще бъде общинският съветник Ивайло Първанов.

„При нас драми няма, има спокойствие и единомислие. Надявам се предизборната кампания да бъде спокойна откъм некоректни постъпки. Тази кампания ще бъде на кампания на истината”, каза пред журналистите Ивайло Първанов.

„В региона сме най-добре позиционирани като политическо формирование, при нас има единомислие”, заяви в края на пресконференцията Йорданка Георгиева.

Симона Алексиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *