Кметът награди победителите от конкурсите за празнична украса

Състоя се награждаването на най-красивите празнични украси от конкурсите на Община Търговище. Събитието се проведе в зала 28 в присъствието на кмета на община Търговище д-р Дарин Димитров, секретарят Христалина Халачева и журиращите комисии.

Д-р Димитров сподели, че оценява високо положените усилия на всички участници. „Благодаря Ви, че отделихте емоция и време, за да създадете по-празнично настроение и красота в населените места. Инициативите ще продължат и през 2017 година. Очаквам в тях да се включат повече участници”, заяви той преди на награди победителите.

В конкурса за коледна украса в селата бяха отличени селата Драгановец, Божурка и Дългач, който получиха по 100 лв, 200 лв и 500 лв за обогатяване на празничните им декорации. Бе връчена и поощрителна награда на кв. Въвел от 100 лв.

Първата награда в категорията за частни сгради и домове в града е за усилията на живущите на ул. „Паисий”, бл. 5, вх. Б, които получиха 200 лв. Поощрение в размер на 100 лв. бе връчено и на красиво украсената къща на Милена Узунова от с. Стража. Наградата от 100 лв. за търговски обект получи представител на „Радеви” ООД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *