555 хил. касови бележки регистрирани от Търговище играят за лек автомобил в Лотарията на НАП

Над 2000 са потребителите от област Търговище, които са регистрирали  555 хиляди касови бележки на обща стойност близо 8 млн. лв. за участие в данъчната лотария.

Фискален бон на стойност 0.98 лв. донесе смартфон на Шенол Чакър от Асеновград. Седмичният победител за периода 24 юли – 5 август получава телефон с четириядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл. Господин Чакър участва в надпреварата от началото на годината, а късмет му донесе бележка от покупка на хляб в местен супермаркет.

С покупка за 0.69 лв. Маргаритка Янкова от Шумен получава чисто нов 40 инчов 3D телевизор от НАП. 58-годишната късметлийка участва в Лотарията с общо 476 фискални бона, а жребият я определи за осмия месечен победител в Лотарията с касови бележки на приходната агенция и Министерство на финансите.

Общо в играта на данъчните са регистрирани близо 38 милиона касови бележки на стойност близо половин милиард лева.

До момента са спечелени 34 смарт телефона и 8 телевизора. Голямата награда – чисто нов лек автомобил, ще бъде връчена в края на годината.

В лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Имената на победителите можете да видите на сайта на лотарията www.kasovbon.bg

От НАП напомнят, че е важно хората да пазят касовите си бележки или техни сканирани или фотокопия до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *