Инициативата „Независима надпревара“ организира Община Търговище на 22 септември

Община Търговище обявява инициатива за най-много изминати крачки „Независима надпревара“. Поводът е Денят на Независимостта на България (22 септември) и Европейската седмица на мобилността (16-22 септември), целяща да подобри публичното здраве и да популяризира придвижването със средства, незамърсяващи околната среда.

Всички желаещи да участват трябва да изпратят до местната администрация екранна снимка на извървените от тях крачки на 22септември, записани на мобилно и/или смарт устройство. Трябва да се приложи и снимка/селфи от разходката до исторически или природни кътчета и забележителности в рамките на община Търговище.

Участието в инициативата е индивидуално. Извървелите минимум 10 000 крачки на 22 септември, ще участват в жребий за разпределението на 50 предметни награди. Специална награда е предвидена за участника с най-голямо постижение.

Материалите се изпращат до 17.00 ч. на 23 септември, на имейл: presscenter.targovishte@gmail.com. Посочват се трите имена и телефон за обратна връзка.Жребият за разпределението на наградите ще бъде изтеглен на 27 септември.

Най-добрите постижения, както и красиви, и забавни кадри, ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Община Търговище.

Пълният текст на регламента е публикуван в сайта на Общината: https://bit.ly/3nIcSx6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *