Тържествено посрещане на Антоанета Костадинова и Христо Маринов организира Община Търговище

Община Търговище организира тържествено посрещане на Антоанета Костадинова и Христо Маринов. Събитието е насрочено за 1 август, неделя, в 20.00 ч., на спортната площадка Стадиончето, зад Центъра за младежки дейности и инициативи.

Поканени да присъстват са всички роднини, близки, съмишленици на Антоанета и Христо, спортни деятели, общественици, представителите на медиите и всички съграждани.

Кметът д-р Дарин Димитров ще връчи насребърната ни олимпийска медалистка и нейния треньор почетни плакети на Община Търговище. Местната администрация подготвя и различни изненади за тях. След официалната част, в специално обособена зона, всички желаещи ще могат да вземат автограф от Костадинова и Маринов.

Присъстващите могат да си носят знамена,плакати в подкрепа на Антоанета и Христо, или други артикули и материали, които ще допринесат за тържественото и празничното настроение.

Апелираме гражданите да са снабдени с лични предпазни средства и да спазват физическа дистанция от 1,5 м. Стриктно следва да се спазват и указанията, които ще бъдат дадени на място, за придвижване в зоната за автографи. Нека, въпреки еуфорията, бъдем отговорни към собственото си здраве и това на околните.

Нека в неделя посрещнем заедно Антоанета и Христо и им покажем колко много ги обичаме и се гордеем с тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *