Пресконференция на ПП ГЕРБ днес, 8-ми март

„Готови сме за предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 г. Структурите на ПП ГЕРБ в Търговищко са мобилизирани, създадена е необходимата организация. С добрия екип, който сме създали, можем да надградим постигнатото”- това каза д-р Дарин Димитров, областен координатор на ПП ГЕРБ, на пресконференцията, състояла се днес, 8-ми март.Той припомни девиза на ГЕРБ-Работа, работа и пак работа…

 На брифинга беше представена 8-членната листа за народни представители от ПП ГЕРБ. Неин водач е министърът на енергетиката Теменужка Петкова. За второто място за вота на избирателите ще се бори Гергана Цонева, юрист. Трети в листата е Митко Стайков, агроинженер, областен управител на област Търговище. На 4-та позиция в листата е представител на коалиционите партньори от СДС д-р Явор Александров, ортопед. Пети е Димитър Кънев, директор на дирекция „Социално подпомагане” в Попово.

На шесто място в листата е Анета Куманова, директор на Второ СУ „Проф.Н.Маринов”, седми е Седат Фехимов, директор на ОУ”В.Левски”, Крепча, на 8-мо място е д-р Анелия Цонева, директор на БАБХ.

Подробности за пресконференцията четете в следващияброй на в.”Знаме”.

ДЕЯНА ВЪЛЧЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *