Началникът на РУО – Търговище с грамота за отлично провеждане на дистанционното обучение

Днес, 14.12.2020 г., председателят на Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ д-р Юлиян Петров отличи началника на РУО – Търговище г-жа Елка Станчева с грамота за отлично организиране и провеждане на дистанционното обучение.

Наградата бе връчена от председателя на СРС на КТ „Подкрепа“ Търговище г-н Васил Николов. На срещата присъства и д-р Даниела Димова – председател на РСО „Подкрепа“ Търговище.

    „Много се радвам, че както националното ръководство, така и местната структура дадоха предложение за тази награда. Мисля, че имаме добро партньорство и добър социален диалог. Резултатите при Вас са видими. За мен е чест да връча тази грамота и да Ви уверя, че срещите ни ще продължат“, заяви д-р Юлиян Петров по време на видео срещата в платформата Zoom.

    „Благодаря за оценката. Това безспорно е висок атестат за нашата работа и мотивация да продължим да работим все така активно. Вярвам, че в лицето на синдикатите винаги имаме добри партньори“. С тези думи г-жа Станчева благодари за наградата. 

    В края на видео срещата бяха обсъдени предстоящите предизвикателства през учебната година и начина на работа на образователните институции по време на обучението от разстояние в електронна среда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *