Успешна и ползотворна учебна година пожела кметът на Търговище

Успешна, здрава и ползотворна учебна година пожела кметът д-р Дарин Димитров на всички учители, ученици и родители на тържествената церемония по случай 15 септември във II СУ „Проф. Никола Маринов“. Съгласно националните препоръки, на него присъстваха единствено децата в 1 клас, 5 клас, 8 клас и 12 клас. 

„Бъдете амбициозни, ученолюбиви, но най-вече, бъдете здрави. Бъдещото развитие на нашата страна зависи именно от Вашето учение днес“, заяви д-р Димитров. 

По време на церемонията бе отбелязано и навършването на 50 години от създаването на II СУ, което е най-голямото учебно заведение в област Търговище. По този повод училищният Обществен съвет набира средства за изрисуване на фасадата на училището от изтъкнатия графити артист и наш съгражданин Станислав Трифонов NASIMO. Желаещите да направят дарение могат да намерят подробна информация в уебсайта на училището. 

Непосредствено преди началото на новата учебна година, Общинското предприятие „Социални и охранителни дейности“ извърши освежаване на пешеходните пътеки и пътната маркировка в близост до детските и учебните заведения. Проверено бе и състоянието на пътните парапети и знаци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *