Обявяват нов конкурс за директор на Обединения детски комплекс в Търговище

Община Търговище обявява нов конкурс за директор на Центъра за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс Търговище (ОДК). Причината е, че на конкурса, проведен през юни, не бе избран кандидат. Тогава единственият явил се (от общо двама, подали документи) не успя  да събере необходимия брой точки от писмения изпит и интервюто за заемане на длъжността.  

Изискванията за заемане на позицията остават непроменени – висше образование, степен „магистър“, както и учителска квалификация, с поне 5 години учителски стаж.

Заявления за участие в конкурса, както и документите, доказващи необходимите опит и квалификация, се подават в срок до 25 септември в Центъра за административно обслужване на Общината. Те трябва да бъдат в запечатан плик, с надпис „За участие в конкурс за заемане на длъжността „директор“ на ЦПЛР-ОДК Търговище“.

Допуснатите по документи кандидати ще се явят на писмен изпит и интервю.

В ОДК се развиват 10 извънкласни форми на обучение в сферата на музиката, изобразителното изкуство и спорта. В тях са включени над 500 деца на различна възраст от Търговище.

Обявата за конкурса, изискванията към кандидатите и списък с всички необходими документи са публикувани в уебсайта на Община Търговище: https://www.targovishte.bg/index.php?nav=287 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *