ДОБРОТО РАЖДА ДОБРО!

Днес това важи и за децата от ОУ „Г.С. Раковски”, с. Голямо ново, общ. Търговище, които през годините са правили не една добрина – благотворителни Коледни акции за деца в нужда; дарения на предмети на бедстващите след инцидента в  Хитрино – 2016 г. и в Аспарухово през 2014 г. Те са и автори на единствения в България Учебник по доброта, написан през 2015 г., в който са описани добри постъпки на техните по-големи батковци и каки.

И днес, в условията на извънредно положение, когато самите те имат нужда от помощ – ТЯХНАТА ДОБОРОТА Е ВЪЗНАГРАДЕНА – училището получи пет компютърни конфигурации, четири таблета и два лаптопа от хора с добри сърца от цяла България в отговор на нашия призив за помощ!

Тази техника е предназначена единствено и само за ползване от учениците от уязвими групи за обучението им в електронна среда. 

Благодарим на Людмил Икономов от  гр. Варна, на Боряна Пейчева от Велико Търново, на Данаил Андонов и на Кристина Славова  от гр. София за добрите сърца!

Докато има хора като тях, ще се случват чудеса!

Тяхната постъпка доказва, че в трудни времена – взаимопомощта и съпричастието са от съществено значение за успеха и ни карат да вярваме, че МИСИЯТА Е ВЪЗМОЖНА!

 

БЛАГОДАРИМ!!!

Стилиана Димитрова,

Директор на ОУ „Г. С. Раковски” 

с. Голямо ново,

общ. Търговище, обл. Търговище

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *