Временни ограничения на движението по време на тържествената проверка заря

Временно ограничение на движението се въвежда на 5 септември във връзка с провеждането на шествие и тържествена проверка заря по повод Деня на Съединението в Търговище.

Затворен за движение ще бъде бул. „Митр. Андрей“, в участъка от моста на ул. „Шипка“ до светофарната уредба на т.нар. „Стар Бряст“. Ограничението ще важи за времето на преминаване на шествието, предвождано от курсанти от Национален военен университет „Васил Левски“ и Духовия оркестър към Община Търговище. То ще потегли в 19.45 часа от I ОУ „Христо Ботев“ и ще премине по ул. „Васил Левски“ и бул. „Митр. Андрей“ до Войнишкия паметник.

От 19.30 до 21.00 часа затворено за движение ще бъде платното от страната на Войнишкия паметник на бул. „Цар Освободител“. Затворен ще е участъкът от кръстовището на булеварда с ул. „Трети март“, до кръстовището с ул. „Пирин“.

Община Търговище се извинява за причиненото неудобство. Действията са координирани с Районно управление „Полиция“ – Търговище и целят осигуряване на безопасност по време на шествието и тържествената проверка заря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *