Изкърпват уличната мрежа

В ход е изкърпването на уличната мрежа в Търговище. Дейностите се извършват от Общинското предприятие БКС.

Днес екипи на предприятието асфалтират улица „Цар Симеон“ в участъка й до моста над река Врана. През тази и следващата седмица ще бъдат ремонтирани и участъци от бул. „Митрополит Андрей“, при кръстовищата с улиците „Скопие“ и „29 януари“.

След приключване на ремонтите в посочените райони, БКС започва асфалтиране на част от пространството от квартал 173, заключен между бул. „Трайко Китанчев”, бул. „Цар Освободител“ и ул. „Република”. Там ще се работи на площ от 1300 кв. м. Ще бъде извършена подмяна на пътни ивици и бордюри, както и асфалтиране на цялата площ. Обновяването е предвидено в капиталовата програма на Общината за 2019 г.

За изкърпване са предвидени още улиците „Росица“, „Славянска“, „Граф Игнатиев“, „Гълъбец“, „Боровец“, „Брегалница“, „Орловец“, „Трапезица“, „Възраждане“, „Радецки“, „Изток“, „Екзарх Йосиф“, „Епископ Софроний“ и други.

След приключване на дейностите по уличната мрежа, екипите на БКС ще започнат работа и в междублоковите пространства в кварталите „Запад“ 1, 2 и 3.

Над 1100 кв. м. са планирани за изкърпване в Търговище, като всички дейности ще се извършват при подходящи метеорологични условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *