Областният управител бе отличен с грамота за отлично партньорство и добър социален диалог от КТ „Подкрепа”

На 24.05.2019 г., в централата на КТ “Подкрепа” Синдикат “Образование” – “Подкрепа” бяха връчени традиционните награди за особени заслуги в областта на просветното, културно и синдикално дело, по-случай 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. На тържеството бяха връчени награди на учители, ученици и представители на различни институции.

За отлично партньорство и добър социален диалог бе награден областният управител г-н Митко Стайков от д-р Юлиян Петров – Председател на Синдикат „Образование” към КТ „Подкрепа”.

„Благодаря за наградата и оценката Ви. Добрият диалог, който водим със синдикатите, Министерството на образованието и бизнеса, е основата на успеха и инвестициите в образователната инфраструктура в област Търговище. Щастлив съм, че сме добър екип и работим успешно за нарастването на инвестициите в образователната инфраструктура и повишаването на качеството на образованието в областта и страната. Искам да благодаря на министъра на образованието Красимир Вълчев за подкрепата и съдействието за реализирането на проектите ни”, заяви областният управител.

В обръщението си г-н Стайков подчерта, че приоритет на българското правителство е образованието. Той пожела и занапред да продължат да работят все така в името на по-доброто бъдеще за децата.

Официални гости на церемонията по награждаването бяха още президентът на КТ „Подкрепа“ – инж. Димитър Манолов, почетният президент д-р Константин Тренчев, вицепрезидентът Йоанис Партениотис, кметът на София – Йорданка Фандъкова, министърът на образованието и науката – Красимир Вълчев, зам.-министрите на МОН – Таня Михайлова и Деница Сачева, началникът на РУО Търговище Елка Станчева и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *