Започна приемането на заявки за участие в 242 пролетен панаир в Търговище

Община Търговище започна приема на заявки от производители, търговци и други, желаещи да участват в 242 традиционен пролетен панаир, който ще се проведе от 13 до 19 май 2019 г.
Общите условия за участие, тарифите за наемане на площи, както и формулярът за заявка са публикувани на сайта на Община Търговище, в раздел: „Изложение Търговище“ – https://www.targovishte.bg/index.php?nav=82
Заявките може да се подават в Центъра за административно обслужване на Община Търговище, както и на e-mail: obshtina@targovishte.bg.
Телефонът за повече информация и разяснения във връзка с участието в панаирната седмица е: (0601) 68 662.
Община Търговище подготвя богата и разнообразна съпътстваща програма за дните на панаира, в която, по налагаща се трета година практика, ще има концерти на изявени български изпълнители и групи, както и местни формации.
Във вечерните концерти отново се залага на разнообразие от стилове, за да се отговори на различните предпочитания на гражданите: български фолклор, поп, рап, рок и т.н. В програмата се очаква участие да вземат: „Мистерията на българските гласове”, „Българе”, Михаела Филева, Любо Киров, Павел и Венци Венц, „Конкурент” и други. Предстои обявяване на окончателната програма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *