ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА ЗА АВТОМАГИСТРАЛА ХЕМУС ЗА ИМОТИ

На 15.02.2019г., заместник областният управител г-н Панайот Димитров и представители на Областна администрация се срещнаха с жителите на с. Буховци.

На срещата беше разяснен начинът на изплащане на обезщетенията за частните имоти, които са засегнати от строежа на Автомагистрала „Хемус“. На всички присъстващи бяха дадени подробни указания за процудерата и изискуемите документи.
Процедурата за изплащане на определените обезщетения започва с подаване на заявление по образец от собствениците/наследниците на отчуждените имоти, към което се прилагат декларации по образец (за всеки един от собствениците) и документ за актуална банкова сметка (IBAN). При необходимост могат да се изискат и други документи, доказващи правото на собственост върху отчуждавания имот или правото за получаване на сумите. Заявленията и документите към тях се приемат в „Звено за административно обслужване“ на Областна администрация – Търговище, ул. „Стефан Караджа“ №2.
Всички образци, както и телефони за контакти със служители, са публикувани на сайта на администрацията – секция „Автомагистрала Хемус“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *