Откриват официално сградата на I ОУ “Хр.Ботев” – Търговище

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще присъства на официалното откриване на обновеното по европейски проект Основно училище Христо Ботев“ в гр. Търговище

 На 28.01.2019 г. , от 13:00 ч., във фоайето на Първо основно училище „Христо Ботев” гр. Търговище, ще се проведе церемония „Официално откриване“. Учебното заведение е изцяло обновено и модернизирано по Проект: BG16RFOP001-1.033-0001 „Обновяване и модернизиране на общинската образователна инфраструктура” по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г.

На церемонията ще присъстват министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, кметът на община Търговище д-р Дарин Димитров, областният управител Митко Стайков, председателят на Общинския съвет инж. Хатидже Алиева, общински съветници,  Мирослава Павлова – ръководител на проекта,  началникът на РУО  – гр. Търговище Елка Станчева, представители на фирмата – изпълнител на СМР – „Стройкомерс – ТТ“, педагози работили в учебното заведение, представители на медиите и други заинтересовани страни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *