Честит 1 октомври – Международен ден на възрастните хора!

Приемете най-искрените ми поздравления и благопожелания по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври.

Използвам повода да изразя признателността за опита, мъдростта и топлината, които всички Вие – наши родители, приятели, съграждани, споделяте с нас.

Благодаря Ви, че сте наша опора и пример, който да следваме. Благодаря Ви, че въпреки трудностите, които срещате, винаги ни подкрепяте, вярвате  и помагате.

Нека по-често намираме време, което да споделяме с Вас, да Ви оказваме помощ, когато се нуждаете, да Ви радваме с топлината и усмивките си. Да показваме обичта и уважението си един към друг, да изказваме  добрите си мисли и със съзидателни действия да ги превръщаме в реалност. Защото подадената ръка и благата дума, споделената радост, могат да вдъхнат вяра, кураж.

Скъпи приятели,

Уверявам Ви, че за мен, в качеството ми на кмет, и за всички в Община Търговище, е изключително важно да работим отговорно и конструктивно за развитието на Търговище. Благодаря за активното Ви участие в обществения живот на града ни, защото Вашите познания, опит и подкрепа са безценни в усилията ни да подобряваме качеството на живот на всички, в непрекъснат диалог с гражданите от различните поколения.

Прегръщам Ви и от сърце и Ви желая да има здраве, топлина и споделеност в домовете Ви!

           Честит празник!

Д-Р ДАРИН ДИМИТРОВ

Кмет на община Търговище

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *