“Сън в лятна нощ”- отново на търговищка сцена

„СЪН В ЛЯТНА НОЩ”  
от Уилям Шекспир един невиждан спектакъл,за който билетите не стигат. Постановка: НАДЯ АСЕНОВА 
Сценография: Тодор Райков 
Костюми: Анелия Райкова 
Консултант по пластика: Камен Иванов 
С участието на: Любомир ФЪРКОВ, Камен ИВАНОВ, Божидар ПОПЧЕВ, Славяна ЛЮБОМИРОВА, Ивана СТОЯНОВА, Сияна ЯНЕВА, Атанас МАХНЕВ, Лъчезар АНДРЕЕВ 

Една от най-прочутите пиеси на Уилям Шекспир, превъплътена в спектакъл, обещаващ истинско театрално зрелище, ще се играе отново пред търговищката публика.
Режисьорът Надя Асенова, чието име се прочу с представленията „Ана от другата страна”, „Самодивска приказка”, „Аладин”, и „Грозното пате” с участието на Поли Генова, „Deteктив” с Добрин Векилов-Дони и Иван Радоев, „Тайната на един Дон Жуан” с Албена Павлова и Михаил Билалов, създаде спектакъл, за който ще се говори и пише дълго. 

В истинска феерия, в която се съчетават класиката и модерното, сериозната драматургия и елементи от цирка и съвременните пърформанси, „Сън в лятна нощ” ще разкаже приказната, комично-драматична история за любовта, която по неочакван начин сблъсква света на хората с този на боговете. Ще изследва как хората са склонни да се влюбват в тези, които изглеждат хубави за тях. 

Една история за истинската любов, която е много повече от просто физическо привличане… 

„Сън в лятна нощ” е една от най-прочутите комедии на Шекспир, за която се смята, че е написана между 1590 и 1596 година. Сюжетът представя приключенията на четирима влюбени младежи от Атина, които са контролирани и манипулирани от феи, населяващи горите, където са поместени повечето събития. 
Билетите са в продажба.

Спектакълът “Сън в лятна нощ”
ще се играе отново  на 21 Септември от 19.00 ч.
на сцената на ДТ- Търговище.
Работно време на театрална каса: 
от 10.00 ч. до 16.30 ч. 
Цена на билетите: 8.00, 10.00 ,12.00 лв.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *