ДУХОВИЯТ ОРКЕСТЪР ЩЕ УЧАСТВА В XXII ПРАЗНИЦИ НА ДУХОВИТЕ ОРКЕСТРИ „ДИКО ИЛИЕВ”

НА 17, 18 И 19 АВГУСТ ДУХОВИЯТ ОРКЕСТЪР ПРИ ОБЩИНА ТЪРГОВИЩЕ С ДИРИГЕНТ КРАСИМИРА КОЛАРОВА, ЩЕ ПРЕДСТАВИ ГРАДА НИ НА XXII ПРАЗНИЦИ НА ДУХОВИТЕ ОРКЕСТРИ „ДИКО ИЛИЕВ” И ТЪРЖЕСТВАТА ПО СЛУЧАЙ 120 ГОДИШНИНАТА ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ДИКО ИЛИЕВ – ОРЯХОВО 2018 Г. С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ.

В ПРАЗНИЦИТЕ ЩЕ УЧАСТВАТ СЪСТАВИ И ГОСТИ ОТ РУМЪНИЯ, МАКЕДОНИЯ И СЪРБИЯ. ЩЕ СЕ ОТКРИЕ И РЕНОВИРАНАТА КЪЩА-МУЗЕЙ НА ДИКО ИЛИЕВ, ЩЕ СЕ ДАДЕ ИМЕ И НА МЛАДЕЖКИЯ ДУХОВ ОРКЕСТЪР – ДИКО ИЛИЕВ, ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГАЛЕРИЯ „ПРОФ. МАРИН ВЪРБАНОВ” ЩЕ ОТКРИЕ ПЛЕНЕР „ОРЯХОВСКИ ЩРИХИ” И АРТ РАБОТИЛНИЦА ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ. КУПОНЪТ ЗА ДЕЦАТА ЩЕ ВОДЯТ РОСИ КИРИЛОВА И КЛОУНЪТ ДЖУДЖИ, ПЪСТРАТА ФОЛКЛОРНА ПЛЕТЕНИЦА ЩЕ Е ПРЕДСТАВЕНА ОТ АКАДЕМИЧНИЯ ФОЛКЛОРЕН АНСАМБЪЛ, А ВЕЧЕРНИТЕ ПЛОЩАДНИ КОНЦЕРТИ СА ПОВЕРЕНИ НА Б.Т.Р, ДАРА, ГЕРИ-НИКОЛ, DJ МОНИК И ДР.

ДУХОВ ОРКЕСТЪР ТЪРГОВИЩЕ ЩЕ УЧАСТВА В ДЕФИЛЕ И ВЪВ ВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ПЛОЩАДА СЪС САМОСТОЯТЕЛНА АТРАКТИВНА ПРОГРАМА, ВКЛЮЧВАЩА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ДИКО ИЛИЕВ, БЪЛГАРСКИ ПИЕСИ И ХИТОВЕ НА СВЕТОВНАТА МУЗИКАЛНА СЦЕНА – EUROPE, STING И ДР. ОРКЕСТРАЦИИТЕ НА ПРОИЗВЕДЕНИЯТА НА ДУХОВИЯ ОРКЕСТЪР СА НА НАШИТЕ КОЛЕГИ ИЛИЯ ИЛИЕВ И ИВАН СТОЯНОВ. СОЛИСТ ЩЕ БЪДЕ НАШАТА ИЗВЕСТНА И ОЧАРОВАТЕЛНА ПЕВИЦА ВАЛЕРИЯ ПЕЙЧЕВА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *