СОНЯ БОНЕВА ОТ МЕБЕЛ СТИЛ

Соня Бонева се вър­на с от­ли­чия от ме­ж­ду­на­ро­ден тур­нир по те­нис на ма­са във Вар­на. Пър­во­то си ин­тер­вю тя да­де пред „Зна­ме”.

От 6 месеца Соня Бонева работи като експедитор във външно-търговския отдел на „Мебел Стил“ ООД. В същото време тя е човек с висок спортен дух и съвсем логично се включва в Международния турнир, който се организира от Клуба по тенис на маса за ветерани „Морски дяволи”  на 4 и 5 август във Варна.

Оттам тя се върна с ценни трофеи: сребърен медал за второ място – жени и златна купа за първо място при двойки жени.

-Соня, как решихте да се включите в този международен турнир?

-Много съм доволна, че във фирмата, където работя – Мебел Стил, много държат на колективността.  Така дойде и идеята да се организира турнир по тенис на маса „Пинг-понг“ само със служителите от трите завода, намиращи се в Търговище, Макариополско и Попово. В залата на стадион „Неделчо Камов“ (Колодрума) дойдоха около 40 участника и още много служители от фирмата. Беше много приятно, всички се забавляваха, имаше кетъринг, раздадоха ни фирмени тениски, имаше купи и медали за победителите. И тук най –  интересното е, че първенците от Мебел Стил ще имат възможност да участват в Международни турнири по тенис на маса за ветерани.

-А във Варна как беше?

-В продължение на два дни в Двореца на културата и спорта любителите на тенис на маса станаха свидетели на крайно интересни и оспорвани мачове, изпълнени с майсторство, завладяващи със своята динамика и красота. Участваха около 130 души от Румъния, Турция, Украйна, Русия, Молдова, Гърция, Македония, Сърбия, Англия, Египет, България.

-Поздравяваме Ви за блестящото представяне и отличията, които донесохте за „Мебел Стил”! Кажете, как се чувства един млад човек в тази реномирана търговищка фирма?

-Чудесно! Фирмата предлага развитие, работния процес е динамичен, всеки ден научавам нещо ново и различно! Била съм и на други места- в Сирия, в Дубай, но тук, в Търговище и в Мебел Стил аз имам всичко. Очарована съм от условията на труд в завода- базата е перфектна…Това което ми направи впечатление са социалните придобивки- фирмен стол с винаги прясна и вкусна храна, осигурено постоянно медицинско присъствие, психолог, фризьорски салон, заплащането е редовно, имаме и безплатен транспорт и ваксини. Смятам, че Мебел Стил е един шанс за всеки човек, който е упорит, трудолюбив и се стреми към професионално израстване и просперитет…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *