Да се ускори ремонтът на Спортната зала

Официално беше огласено, че ремонтът на  Спортната зала на ул.”Христо Ботев” в Търговище трябва да приключи до Нова година.

С такава нагласа бяхме  всички, така бяхме казали и на родителите на нашите спортни възпитаници, тъй като сега тренираме в училищни салони и това създава известни неудобства и за малки, и за големи. Но сега срокът се удължава до м.март и реакцията на всички ни е на недоволство и гняв, тъй като през месец март имаме много сериозни, отговорни спортни прояви, а за тези състезания нашите спортисти не могат да се подготвят пълноценно. И това са младежи от големите ни групи, за които тези прояви не са без  значение.

Целият м.декември даде прекрасно време и можеше да се свършат толкова много неща,  при добра воля можеше да се работи и през нощта, каквато е практиката в другите страни, но до Новата година работата трябваше да се свърши. А то, силите бяха хвърлени за аварийния изход/ да, и той е нужен според изискванията/, но в същото време залите стоят разбити, затова и ние, треньорите, негодуваме. Но най-голямата ми болка са мартенските състезания, на които се очертава да отидат неподготвени нашите спортисти, тъй като ние прсто нямаме уреди, а какво е спортната гимнастика без нейните 6 задължителни уреда?!

Настояваме ремонтът на Учебно-тренировъчния център да се ускори и час по-скоро да влезем в обновената спортна зала!Това е важно за всички ни!

СНЕЖАНА СТОЯНОВА, ръководител  на СК „Алегро”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *