КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ НА ВАНЯ КОСТОВА В ТЪРГОВИЩЕ

„От Игнажден до Коледа” – така бе озаглавен празничният концерт, който Община Търговище подари на своите съграждани и гости, в навечерието на Рождество Христово. Гост – изпълнителите Ваня Костова и сина й Боян Михайлов, заедно и поотделно, изпяха едни от най-популярните си и обичани от публиката хитове. Двамата внесоха по-празнична атмосфера в настроението на публиката с музикалните закачки един към друг, към тонрежисьора, към гостите в залата.

На сцената на Драматичния театър прозвучаха песните „За старата любов”, „Рождество”, „Звезда”, „Мелина”, Любовта оцеля”, „Приятелство се подарява”, „Здравей, как си приятелко” и др.

Звънкият глас на Ваня Костова в синхрон с този на сина й развълнуваха търговищенци, дни преди светлия Коледен празник.

„Д-р Дарин Димитров, пожелаваме Ви през новата година всички Ваши съграждани да бъдат с рамо до рамото Ви и сърце до сърцето Ви, както пеем в една от песните си! Бъдете благословени! Амин!”, с тези думи певците се обърнаха към градоначалника и пожелаха на всички здраве и благоденствие. А в края на концерта част от публиката излезе на сцената, за да се включи в хорото, което българските изпълнители поведоха.

Симона Алексиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *