ГРЕЙНА ЕЛХАТА В ТЪРГОВИЩЕ!

Коледната елха и всички празнични светлини грейнаха едновременно в Търговище на 6 декември – Никулден.

Тържествената програма на площад „Свобода” започна с музикални и танцови изпълнения от възпитаниците на Младежкия дом. Специален поздрав към търговищенци и гостите на града отправиха Школата за модерен балет „Вега” с ръководител Марианна Савова, Балетна формация „Търговище, ръководена от Мариам Макарнаян и Севдалина Стойчева, Сабина Донева от Школата по естрадно пеене, с педагог Кремена Кряколова, и певиците от Детски фолклорен ансамбъл „Шарено герданче”, с ръководители Светла Стаменова и Анжела Георгиева.

Децата от съставите се погрижиха за доброто настроение на присъстващите, подарявайки на всички таланта и широките си усмивки.

Заедно с кмета д-р Дарин Димитров, неговите заместници, председателя на Общински съвет и областния управител, децата от съставите отброиха секундите до запалването на светлините, пожелавайки си весели и щастливи Коледни и Новогодишни празници.

Под звуците на хубавата музика, която огласяше площада, небето над общинската администрация  заблестя в разноцветни светлини с фойерверк шоу. А по традиция празникът завърши с кръшни български хора.

Симона Алексиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *